KAJ DELAMO

Simer plus je dovršen proizvajalec in dobavitelj stavbnega pohištva.

Od leta 1969 sledimo jasnim ciljem: ponuditi najboljšo kakovost izdelkov in izpolniti maksimalne zahteve pri oblikovanju in inovacijah.
Skupina SIMER je na trgu z okni in vrati že od leta 1990, kar vedno znova potrjuje kakovost, dovršena tehnologija in dovršeno oblikovanje. Podjetje Simer je eden izmed najpomembnejših slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva. Konstantno se razvijamo, skrbno izbiramo dobavitelje in preverjene materiale. Usmerjeni smo h končnemu poslovnemu rezultatu.

KONTAKTIRAJTE NAS ŠE DANES

NAŠA STRAST

Skrbno izbrani materiali in kakovostno izdelani produkti.

Simer plus d.o.o. je poznan po zelo kakovostnih oknih in vratih za vaše domove in po prijaznih proizvodnih praksah, ki nudijo našim cenjenim strankam neizmerne možnosti za čudovito oblikovanje prostorov.

Najboljša kakovost

Skrbno izbrani materiali in kakovostno izdelani produkti določajo standarde na slovenskem kot tudi tujem trgu.

Moderen dizajn

.

BREZHIBEN DIZAJN

NAŠ PROCES

Za vas ustvarjamo OKNA in stavbno pohištvo. Radi bi, da se v svojem domu počutite najbolje. Znani smo po zelo kakovostnih izdelkih za vaš dom. Nudimo vam neskončne možnosti za čudovito oblikovan dom in neskončne poglede.
Za vas imamo vse na enem mestu. Od brezplačnih izmer in svetovanja do vgradnje elementov.

NAŠA ZAVEZA

Zavezani smo k ohranjanju svojih najbolj cenjenih vrednot v vsakem projektu in nalogi, ki jo izvajamo. S kontinuiranim razvojem, sprejemanjem novih tehnologij stremimo k zagotavljanju odlične kakovosti
produktov in storitev, ter ustvarjamo dodatno vrednost z inovacijami.

NAŠE VODILO

Vsak projekt po navadi obravnavamo posebej, od primera do primera. Zavezani smo k temu, da se stranki čim bolj posvetimo in ugodimo njihovim željam in zahtevam. Na podlagi zahtevnosti projekta pa formiramo ceno.

NAŠA STRAST

Skrbno izbrani materiali in kakovostno izdelani produkti določajo standarde na slovenskem kot tudi tujem trgu.