SIMER PLUS FASADE

  • Prihranek energije

  • Zmanjšanje stroškov ogrevanja

  • Odpornost na vremenske vplive

  • Vrhunski materiali

  • Široka izbira

Vas morda zanima?
OGRAJE
PREDELNE STENE

Fasade so eden najpomembnejših segmentov zgradb, tako z vidika bivalnega ugodja kot z vidika rabe energije. Izbirate lahko med različnimi materiali in konstrukcijami fasad.
Vsi naši sistemi so sestavljeni iz vrhunsko kakovostnih materialov, ki bodo stavbo obvarovali pred različnimi vremenskimi vplivi, kar je seveda za fasado – kot najbolj izpostavljeni del vsake stavbe – ključnega pomena.

Prezračevalne fasade združujejo značilnosti energetsko učinkovite gradnje, ekonomske izvedljivosti in arhitekturne kakovosti.

Zaradi svoje privlačnosti, enostavnosti, obdelave in montaže so ALU fasadni paneli odlična izbira tako na novih kot obstoječih zgradbah, na strešnih konstrukcijah…

Paneli so sestavljeni iz dveh slojev aluminijastih plošč s PE polietilenskim polnilom ali (F) mineralnim polnilom. Dobavljivi so v debelinah 3, 4, 6 mm, v širinah 1000, 1250 in 1500 mm in dolžinah 2000 do 8000 mm.

Poleg tega je izbira barv možna v najširšem spektru.

Steklene fasadne obloge so narejene iz visokokakovostnih materialov, odpornih na vremenske vplive, saj je ravno fasada najbolj izpostavljeni del stavbe.

Izdelujemo različne tipe steklenih fasad: strukturne in pol strukturne ter fasade z vidnim profilom.

Zasteklitve so lahko izvedene iz enojnega ali izolacijskega stekla, varnostno kaljenega ali lepljenega stekla.

Nekatere izmed fasadnih plošč se lahko uporabljajo tudi kot prvovrstni dekorativni element.

Termično izolirane fasade nudijo arhitektom in investitorjem najrazličnejše oblikovne in funkcionalne možnosti. Naše fasade se ponašajo z odličnimi statičnimi in termičnimi lastnostmi.

Serija obsega razpon profilov za izvedbo nosilnih struktur, s statičnimi lastnostmi primernimi različnim konstrukcijskim zahtevam. Primerna je za stropne višine do 8 m, horizontalni in vertikalni razmik mreže fasade je prilagojen pritiskom močnih vetrov in teži polnil do 700 kg.

Sistem dopušča vstavitev strukturno lepljenih ali mehansko pritrjenih steklenih polnil, kakor tudi odpirajoče elemente različnih konstrukcijskih tipologij.

Sistem steber-prečka širine 50 mm, je namenjen za izvedbo kontinuiranih vertikalnih in nagnjenih fasad, streh in zimskih vrtov.

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Vertikalno zložljiva polkna

15 marca, 2021|0 Comments

Ekskluzivno vam predstavljamo vertikalno zložljiva polkna. Nov sistem dvojno zložljivih zatemnitvenih polken zagotavlja varnost, enostavno namestitev, izolacijo in izjemen dizajn. Polkna so motorizirana in se jih lahko zaustavi v katerem koli položaju. Izdelana so [...]

Novost! Okna z minimalnim okvirjem.

18 februarja, 2021|0 Comments

Predstavljamo vam novo linijo oken Simer plus Minimal. Okna z minimalnim okvirjem in maksimalnim pogledom Linija je na voljo v izvedbi ALU minimal in Classic minimal. Okna so namenjena tistim, ki si želijo okna z [...]

  • SB Celje

Splošna bolnišnica Celje

1 februarja, 2021|0 Comments

Pričeli smo z vgradnjo stavbnega pohištva na objektu nadomestne novogradnje Splošne bolnišnice Celje. Velik del bolnišnice deluje v dotrajanih in neustreznih prostorih, novogradnja pomeni ogromno pridobitev za slovensko zdravstvo in celjsko regijo.