SIMER PLUS KOMARNIKI

  • Zaščita pred neželenimi insekti

  • Za vse možnosti oblikovanja

  • Funkcionalni in estetski

Vas morda zanima?
ROLETE
ŽALUZIJE

Si želite, da bi bile vaše kuhinje brez muh, spalnice pa brez komarjev?
Zakaj bi zaradi nadležnega mrčesa zapirali okna in vrata ter tako ostajali brez svežega zraka? Ponujamo vam kvalitetno, enostavno in estetsko rešitev, ki bo v poletni vročini vaš dom zaščitila pred neželenimi insekti. Komarniki se funkcionalno in estetsko prilagajajo vašim oknom, saj so narejeni popolnoma po meri ter seveda po vaših željah.

Komarnik se pritrdi direktno na okvir okna. Je vzdržljiv, lahek in enostaven, saj ga lahko poljubno snamemo ali pritrdimo na okenski okvir.

Drsni komarnik uporabimo pri prehodih na teraso ali atrij, stranskih vhodnih vratih ali balkonskih vratih. Posebnost tega sistema je, da okvir komarnika drsi po zgornjih in spodnjih vodilih. Na voljo so vam enokrilna, dvokrilna ali več krilna izvedba, zapirate pa ga lahko tako iz notranje kot tudi iz zunanje strani.

CENTOR
Sistem drsnih komarnikov omogoča zaščito odprtin do 7.6m širine in 3,2m višine. Namestitev Flyscreen komarnika pomeni, da lahko pustite vaša vrata odprta bolj pogosto, povečate prezračevanje in zmanjšajte uporabo klimatskih naprav. Flyscreen komarniki so zaščiteni pred poškodbami, prahom in umazanijo saj se popolnoma navije v notranjost podboja, ko ni v uporabi. So popolnoma uravnoteženi kar pomeni, da ostanejo odprti v vsakem položaju, ne da bi potrebovali zavore.

Krilni (vratni) komarnik je najbolj primeren pri stranskih vhodnih vratih, balkonskih vratih in prehodih na teraso. Vgradi se na zunanji strani oken ali vrat. Krilni komarniki so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov in so vam na voljo v celotni RAL lestvici.

Ta vrsta komarnikov nudi zelo elegantno in praktično zaščito pred mrčesom. Komarnik je lahko integriran v roletno omarico in se podobno kot roleta po želji dviguje in spušča po vodilu v vašem okenskem okviru. Rolo komarnik vam vgradimo v roletno omarico tako, da se pomika med steklom in roleto, možna pa je tudi vgradnja kot samostojnega elementa na že obstoječe okno. Rolo komarnik lahko poljubno spuščamo in dvigujemo.

Plise komarniki so elegantna rešitev zaščite pred insekti. Zaradi enostavne namestitve in upravljanja so plise komarniki zelo priljubljeni pri večjih panoramskih stenah in balkonskih vratih, kot tudi pri balkonskih vratih brez praga. Na voljo je več možnih izvedb. Napenjalne vrvice skrbijo za stalno napetost in raven tek mrežice. Komarnik se pomika levo in desno z enostavnim potiskom oz. potegom stranskega profila in omogoča ustavljanje na katerikoli poziciji.
Barve komarnikov:
Komarnike si lahko tako kot rolete zaželite v katerikoli barvi iz naše barvne palete, zahtevnim strankam pa ponudimo tudi barve po lastni želji.

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

PVC balkonska vrata brez praga

13 januarja, 2021|0 Comments

Novost! PVC balkonska vrata brez praga. Balkonska vrata brez praga, izdelana iz PVC profila, se ponašajo z ničelnim pragom brez nevarnosti spotikanja, kar omogoča nemoten prehod na vašo teraso ali balkon. Balkonska vrata brez praga [...]

Želite več informacij, nasvetov, e-novic?

5 novembra, 2020|0 Comments

Želite prejemati redne nasvete s področja prenove in bivanja? Omogočamo vam možnost dostopa do interesantnih in pomembnih informacij o našem stavbnem pohištvu  direktno z on-line vpisom v zaščiteno območje extranet. Z vpisom vam bodo [...]