SIMER PLUS PVC OKNA

  • Prihranek energije

  • Zmanjšanje stroškov ogrevanja

  • Rast udobja

  • Za vse možnosti oblikovanja.

Vas morda zanima?
ALU
JEKLO

Da se v svojem domu počutite varno v vseh vremenskih in drugih pogojih, so PVC okna SIMER PLUS prava izbira. Na voljo globine profilov z visoko toplotno izolacijo, protivlomno zaščito, veliko ponudbo barvnih odtenkov.

Okna odlikuje moderen, sodoben ter elegantno oblikovan PVC profil. Velika izbira barv omogoča prilagajanje vašim željam, polepša zunanji videz vašega doma ter sodobno zaokroži notranjo urejenost. Okna so primerna tako za zamenjavo na obstoječih objektih kot tudi za novogradnje.

Zaradi številnih široko uporabnih lastnosti, PVC okna SIMER PLUS 76 vedno znova odlično zadovoljuje tako potrebe individualnih kupcev kakor tudi gradbenikov in arhitektov.

Skupna toplotna prevodnost: Uf =1, visoke zahteve0 W/m2K
Tesnjenje: 3 tesnila, ki zagotavljajo večjo toplotno in zvočno udobje
Tip profila: TROCAL 76, 6 komorni sistem
Vrsta stekla: dvoslojna 24 mm ali trislojna 48 mm
Debelina okvirja in krila: 76 mm

Moderno PVC-ALU okno zagotavlja vse zahteve: oblikovanje, funkcionalnost, gradbeno fiziko, izolativnost, in je prav tako ekološko prijazno in vzdržljivo, optimalna kombinacija materialov, elegantna zunanjost iz aluminija v praktično neomejenih barvah, optimalno vremensko zaščito, odlično stabilnost in ekstremno enostavno nego ter naravno bela PVC notranjost.

Odlična toplotna in zvočna izolacija, ki jo zagotavlja PVC profil, medtem ko aluminijasta obloga zagotavlja maksimalno eleganco.

Skupna toplotna prevodnost: Uf =1,0 W/m2K
Skupna debelina stekla: od – do

Vam je všeč, ste zainteresirani

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Vertikalno zložljiva polkna

15 marca, 2021|0 Comments

Ekskluzivno vam predstavljamo vertikalno zložljiva polkna. Nov sistem dvojno zložljivih zatemnitvenih polken zagotavlja varnost, enostavno namestitev, izolacijo in izjemen dizajn. Polkna so motorizirana in se jih lahko zaustavi v katerem koli položaju. Izdelana so [...]

Novost! Okna z minimalnim okvirjem.

18 februarja, 2021|0 Comments

Predstavljamo vam novo linijo oken Simer plus Minimal. Okna z minimalnim okvirjem in maksimalnim pogledom Linija je na voljo v izvedbi ALU minimal in Classic minimal. Okna so namenjena tistim, ki si želijo okna z [...]

  • SB Celje

Splošna bolnišnica Celje

1 februarja, 2021|0 Comments

Pričeli smo z vgradnjo stavbnega pohištva na objektu nadomestne novogradnje Splošne bolnišnice Celje. Velik del bolnišnice deluje v dotrajanih in neustreznih prostorih, novogradnja pomeni ogromno pridobitev za slovensko zdravstvo in celjsko regijo.