SIMER PLUS PVC OKNA

  • Prihranek energije

  • Zmanjšanje stroškov ogrevanja

  • Rast udobja

  • Za vse možnosti oblikovanja.

Vas morda zanima?

Da se v svojem domu počutite varno v vseh vremenskih in drugih pogojih, so PVC okna SIMER PLUS prava izbira. Na voljo globine profilov z visoko toplotno izolacijo, protivlomno zaščito, veliko ponudbo barvnih odtenkov.

Okna odlikuje moderen, sodoben ter elegantno oblikovan PVC profil. Velika izbira barv omogoča prilagajanje vašim željam, polepša zunanji videz vašega doma ter sodobno zaokroži notranjo urejenost. Okna so primerna tako za zamenjavo na obstoječih objektih kot tudi za novogradnje.

Zaradi številnih široko uporabnih lastnosti, PVC okna SIMER PLUS 76 vedno znova odlično zadovoljuje tako potrebe individualnih kupcev kakor tudi gradbenikov in arhitektov.

Skupna toplotna prevodnost: Uf =1, visoke zahteve W/m2K
Tesnjenje: 3 tesnila, ki zagotavljajo večjo toplotno in zvočno udobje
Tip profila: TROCAL 76, 6 komorni sistem
Vrsta stekla: dvoslojna 24 mm ali trislojna 48 mm
Debelina okvirja in krila: 76 mm

Moderno PVC-ALU okno zagotavlja vse zahteve: oblikovanje, funkcionalnost, gradbeno fiziko, izolativnost, in je prav tako ekološko prijazno in vzdržljivo, optimalna kombinacija materialov, elegantna zunanjost iz aluminija v praktično neomejenih barvah, optimalno vremensko zaščito, odlično stabilnost in ekstremno enostavno nego ter naravno bela PVC notranjost.

Odlična toplotna in zvočna izolacija, ki jo zagotavlja PVC profil, medtem ko aluminijasta obloga zagotavlja maksimalno eleganco.

Skupna toplotna prevodnost: Uf =1,0 W/m2K

Zvočna izolativnost: do 49 dB
Vam je všeč, ste zainteresirani[/fusion_title]

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Hotel Keight Opatija – Predelne harmonika stene

22 maja, 2024|0 Comments

Odličen projekt - lokacija Hrvaška (Hotel Keight Opatija). Primerno za implementacijo v objekte poslovnega značaja. Gre za predelne harmonika stene. Steklene predelne stene sicer fizično ločijo prostora med seboj, obenem pa omogočajo vizualni stik.  Takšne [...]

Lepe in vesele velikonočne praznike!

29 marca, 2024|0 Comments

Pssst, velikonočni prazniki so pred vrati…upamo, da ste za dobro družbo pripravljeni Naj bodo polni pisanih pirhov in dobrot, trenutki v krogu družine pa razigrani in polni sreče. Lepe praznike vam želi ekipa Simer Plus.