SIMER PLUS MINIMAL

  • Odlična toplotna izolativnost

  • Odlična zvočna izolativnost

  • Modernega dizajna in estetskega videza

  • Za vse možnosti oblikovanja

  • Visoka trpežnost

  • Široka barvna paleta

  • Vrhunska tehnologija

Vas morda zanima?
PVC
JEKLO

Linija oken Simer plus Minimal.
Okna z minimalnim okvirjem in maksimalnim pogledom

Linija oken z minimalno vidnim profilom Simer plus Minimal,
so namenjena zahtevnejšim strankam, ki si želijo okna z najboljšimi  lastnostmi in modernim dizajnom.

Okna izpolnjujejo estetske zahteve sodobne arhitekture,
hkrati pa zagotavljajo vrhunske tehnične lastnosti na področju toplotne, ter zvočne zatesnitve.
Okna so na voljo v dveh izvedbah, minimal ALU in minimal CLASSIC.

Sistem Simer plus minimal Alu.

Simer plus Alu minimal , je aluminijasto okno z minimalnim vidnim okvirjem. Profil je zasnovan tako, da zagotavlja najboljše lastnosti pri vodotesnosti, prepustnosti zraka, odpornost na veter ter ima odlično protihrupno tesnjenje. Te lastnosti dajejo prostoru udobno mikroklimo. Profil zaradi svojih lastnosti zmanjšuje stroške klimatizacije in ogrevanja. Profil zahteva minimalno vzdrževanje. Okna Alu minimal so zaradi svoje prilagodljivosti in funkcionalnosti učinkovita rešitev za širok spekter oblikovalskih in arhitekturnih projektov.

Zmanjšana površina profilov omogoča, da ima ta sistem toplotno prevodnost, ki dosega najzahtevnejše parametre, ki jih nalagajo predpisi o varčevanju z energijo v zgradbah.

Uw = 1,36 W / m2K

Ug = 0,6 W/ m2K (900mm x 1400 mm)

Sistem Simer plus minimal Classic.

Klasični dizajn za nov koncept oken.

Okna Simer plus minimal Classic z minimalnimi čistimi oblikovalskimi linijami.  Okno Classic se od okna Alu razlikuje po dizajnu okvirja, ki je klasičnih, jasnih linij. Eleganten, minimalen dizajn oken dosegamo z zmanjšanjem vidnega profila na minimum. Okna classic združujejo čiste linije, lahkotnost in zanesljivost ter ciljajo na stranke, ki iščejo elegantne izdelke z veliko udobja in funkcionalnosti.

Zmanjšana površina profilov omogoča, da ima ta sistem toplotno prevodnost, ki dosega najzahtevnejše parametre, ki jih nalagajo predpisi o varčevanju z energijo v zgradbah.

Uw = 1,36 W / m2K

Ug = 0,6 W/ m2K (900mm x 1400 mm)

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost ALU oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Pokrit bazen v Novi Gorici

29 junija, 2021|0 Comments

Te dni poteka intenzivna vgradnja steklenih površin na pokritem bazenu Nova Gorica. Pokriti bazenski kompleks predstavlja veliko pridobitev za Mestno občino Nova Gorica, kot tudi širše.

Pametna senčila Simer plus

28 junija, 2021|0 Comments

Naj sije sonce na pametna senčila Simer plus! Sodben dom zahteva sodobno tehnologijo, ki vaš dom naredi »pameten«. Pameten dom, krči seznam opravil, ki zahtevajo vaš fizičen vložek, hkrati pa pametne rešitve dvignejo bivalno [...]