SIMER PLUS MINIMAL

  • Odlična toplotna izolativnost

  • Odlična zvočna izolativnost

  • Modernega dizajna in estetskega videza

  • Za vse možnosti oblikovanja

  • Visoka trpežnost

  • Široka barvna paleta

  • Vrhunska tehnologija

Vas morda zanima?
PVC
JEKLO

Linija oken Simer plus Minimal.
Okna z minimalnim okvirjem in maksimalnim pogledom

Linija oken z minimalno vidnim profilom Simer plus Minimal,
so namenjena zahtevnejšim strankam, ki si želijo okna z najboljšimi  lastnostmi in modernim dizajnom.

Okna izpolnjujejo estetske zahteve sodobne arhitekture,
hkrati pa zagotavljajo vrhunske tehnične lastnosti na področju toplotne, ter zvočne zatesnitve.
Okna so na voljo v dveh izvedbah, minimal ALU in minimal CLASSIC.

Sistem Simer plus minimal Alu.

Simer plus Alu minimal , je aluminijasto okno z minimalnim vidnim okvirjem. Profil je zasnovan tako, da zagotavlja najboljše lastnosti pri vodotesnosti, prepustnosti zraka, odpornost na veter ter ima odlično protihrupno tesnjenje. Te lastnosti dajejo prostoru udobno mikroklimo. Profil zaradi svojih lastnosti zmanjšuje stroške klimatizacije in ogrevanja. Profil zahteva minimalno vzdrževanje. Okna Alu minimal so zaradi svoje prilagodljivosti in funkcionalnosti učinkovita rešitev za širok spekter oblikovalskih in arhitekturnih projektov.

Zmanjšana površina profilov omogoča, da ima ta sistem toplotno prevodnost, ki dosega najzahtevnejše parametre, ki jih nalagajo predpisi o varčevanju z energijo v zgradbah.

Uw = 1,36 W / m2K

Ug = 0,6 W/ m2K (900mm x 1400 mm)

Sistem Simer plus minimal Classic.

Klasični dizajn za nov koncept oken.

Okna Simer plus minimal Classic z minimalnimi čistimi oblikovalskimi linijami.  Okno Classic se od okna Alu razlikuje po dizajnu okvirja, ki je klasičnih, jasnih linij. Eleganten, minimalen dizajn oken dosegamo z zmanjšanjem vidnega profila na minimum. Okna classic združujejo čiste linije, lahkotnost in zanesljivost ter ciljajo na stranke, ki iščejo elegantne izdelke z veliko udobja in funkcionalnosti.

Zmanjšana površina profilov omogoča, da ima ta sistem toplotno prevodnost, ki dosega najzahtevnejše parametre, ki jih nalagajo predpisi o varčevanju z energijo v zgradbah.

Uw = 1,36 W / m2K

Ug = 0,6 W/ m2K (900mm x 1400 mm)

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost ALU oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Vertikalno zložljiva polkna

15 marca, 2021|0 Comments

Ekskluzivno vam predstavljamo vertikalno zložljiva polkna. Nov sistem dvojno zložljivih zatemnitvenih polken zagotavlja varnost, enostavno namestitev, izolacijo in izjemen dizajn. Polkna so motorizirana in se jih lahko zaustavi v katerem koli položaju. Izdelana so [...]

Novost! Okna z minimalnim okvirjem.

18 februarja, 2021|0 Comments

Predstavljamo vam novo linijo oken Simer plus Minimal. Okna z minimalnim okvirjem in maksimalnim pogledom Linija je na voljo v izvedbi ALU minimal in Classic minimal. Okna so namenjena tistim, ki si želijo okna z [...]

  • SB Celje

Splošna bolnišnica Celje

1 februarja, 2021|0 Comments

Pričeli smo z vgradnjo stavbnega pohištva na objektu nadomestne novogradnje Splošne bolnišnice Celje. Velik del bolnišnice deluje v dotrajanih in neustreznih prostorih, novogradnja pomeni ogromno pridobitev za slovensko zdravstvo in celjsko regijo.