SIMER PLUS SENČILA PLISE

  • Regulacija svetlobe

  • Dolga življenjska doba

  • Sodobna arhitektura

  • Prihranek energije

Vas morda zanima?
ŽALUZIJE

Plise senčila predstavljajo sodoben in moden način senčenja prostorov. Izdelani so iz visokokakovostne impregnirane tkanine, ki je na voljo v različnih barvah oziroma barvnih vzorcih. Izbira blaga za pliseje je resnično raznovrstna, od prosojnega do neprosojnega v različnih odtenkih in zanimivih dizajnih, do blaga naparjenega z aluminijem, ki podnevi služi kot toplotni izolator, ponoči pa vas varuje pred neželenimi pogledi.

Primerni so za senčenje vseh tipov oken, vključno s strešnimi okni in zimskimi vrtovi. Vse tkanine so zgubane po posebni tehnologiji, ki omogoča obstojnost plise senčil pri visokih temperaturah in vlagi.
Plise senčila nudimo po meri, zato se natančno prilegajo vsakemu oknu, tudi če je kakšne posebne oblike. Debelina 2 cm omogoča pritrditev v okenski okvir tik ob steklu, kjer zavzame zelo malo prostora. Pritrdimo jih lahko tudi v strop ali steno. Tako montaža, kot vzdrževanje teh senčil je zelo enostavna.
Primerna so za stanovanjske prostore, pisarniške prostore, učilnice, zimske vrtove, zastekljene balkone. Zaradi kvalitetnih materialov, iz katerih so narejene, imajo plise senčila dolgo življenjsko dobo.

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Pokrit bazen v Novi Gorici

29 junija, 2021|0 Comments

Te dni poteka intenzivna vgradnja steklenih površin na pokritem bazenu Nova Gorica. Pokriti bazenski kompleks predstavlja veliko pridobitev za Mestno občino Nova Gorica, kot tudi širše.