SIMER PLUS JEKLO

  • Zelo ozek vidni profil.

  • Širok spekter možnosti odpiranj.

  • Brezčasna eleganca.

  • Za vse možnosti oblikovanja.

Vas morda zanima?
ALU
PVC

Izbira glede materialov je velika. Izbirate lahko med slednjimi: nerjaveče jeklo, pocinkano jeklo, Corten jeklo, Brass (medenina). Klub temu da so razlike v materialih ogromne, so vsi materiali: naravni, integralni, varni, gibljivi in vsestranski.

S svojimi različnimi površinami predstavljajo izredne možnosti za interpretacijo posameznega projekta. Okna in vrata iz jekla s toplotno prekinitvijo nudijo različne možnosti zasteklitve. Izbirate lahko med različnimi tipi profilov. Vsak izmed njih ima svoje odlične prednosti in lastnosti. Uporabni pa so tako v sodobni arhitekturi, kot tudi za adaptacije, za obnovo industrijskih in mansardnih zasteklitev.

Zelo ozek vidni profil.
Širok spekter možnosti odpiranj.
Edinstvene površine.
Še posebej ozke širine profilov.
Brezčasna eleganca.
Proizvajalec profilov:
Schüco Link: https://www.schueco.com
Secco sistemi link: https://www.seccosistemi.com

Nasvet naših strokovnjakov

Energetska varčnost PVC oken je zagotovljena z rabo kakovostnih materialov.

Kontakt

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

PVC balkonska vrata brez praga

13 januarja, 2021|0 Comments

Novost! PVC balkonska vrata brez praga. Balkonska vrata brez praga, izdelana iz PVC profila, se ponašajo z ničelnim pragom brez nevarnosti spotikanja, kar omogoča nemoten prehod na vašo teraso ali balkon. Balkonska vrata brez praga [...]

Želite več informacij, nasvetov, e-novic?

5 novembra, 2020|0 Comments

Želite prejemati redne nasvete s področja prenove in bivanja? Omogočamo vam možnost dostopa do interesantnih in pomembnih informacij o našem stavbnem pohištvu  direktno z on-line vpisom v zaščiteno območje extranet. Z vpisom vam bodo [...]