PAMETNE ROLETE

Zasebnost in energetska učinkovitost

PAMETNE ŽALUZIJE

Zasebnost in energetska učinkovitost

PAMETNA PERGOLA

Zasebnost in energetska učinkovitost

PAMETNI SCREEN

Zasebnost in energetska učinkovitostS sodobno tehnologijo naredite sodoben in pametni dom.

Pameten dom, krči seznam opravil, ki zahtevajo vaš fizičen vložek, hkrati pa pametne rešitve dvignejo bivalno udobje, višajo vrednost vašega doma in pripomorejo k boljši varnosti.

Pametna senčila so senčila z izjemno nizko porabo energije in povečano varnostjo, ki vam olajšajo bivanje. Lahko jih upravljate ročno s tipkami, avtomatsko po urniku, na daljavo z mobilnim telefonom/aplikacijo ali glasovno s pomočjo glasovnih asistentov, kot so Apple Siri, Amazon Alexa ali Google Home.

Pri novogradnjah je odločitev večinoma preprosta, saj je izbira »pametne hiše« tako iz stališča udobja kot energetske učinkovitosti smiselna.

Pri obstoječih gradnjah pa je izbira med dvema možnostima. Ali želite obdržati obstoječa senčila in jih nadgraditi s pametnim sistemom, ali se odločiti za menjavo obstoječih senčil z novimi pametnimi.

Za lažjo odločitev vam z veseljem strokovno svetujemo.

Poskrbeli smo zato, da se za prav vse skupine uporabnikov (glede na to kako so vešči upravljanja s tehnologijo) prilagodi ustrezna rešitev/način upravljanja. Tako lahko s senčili upravljate na način, ki vam osebno najbolje odgovarja:

  • Upravljanje preko klasičnega stikala
  • Upravljanje preko aplikacije (Android / iOS)
  • Upravljanje preko glasovnega asistenta (Alexa, Google home)
  • Upravljanje preko osebnega računalnika

Varnost

Z mobilnim upravljanjem žaluzij imate možnost zagotoviti odpiranje ali zapiranje vsak dan ob istem času, brez vaše osebne prisotnosti. Prihranite si ročne napore in z inteligentnim bivanjem odvrnite tatove, ko jih pametno prepričate, da ste doma.

Udobje

Povečajte udobje vašega bivanja z inteligentnimi rešitvami. Pametni dom vam z enostavnim upravljanjem zagotavlja prav to!

 

Vreme

Časi, ko ste morali ročno odpirati ali zapirati/spuščati senčila so že davno minili. V aplikaciji lahko nastavite upravljanje glede na sončni vzhod ali zahod. Senčila se glede na to potem odpirajo-zapirajo sama.

Prav tako pa lahko ob vse pogostejših hitrih spremembah vremena odreagirate na situacijo in s pomočjo upravljanja na daljavo rolete ali žaluzije pravočasno spustite in s tem zaščitite svoja okna ali vrata.

Glas

Upravljanje in nadzor pametnih senčil pa je prav tako omogočeno preko glasovnih asistentov Google home, Apple Siri ali Amazon Alexe. Senčila lahko upravljamo tudi preko standardnih glasovnih ukazov: ”Odpri/zapri roleto v pisarni.” ali ”Odpri roleto na željeno pozicijo 50%.”

*Glasovno upravljanje je možno samo v angleškem ali nemškem jeziku.

Scenarij

Pametna senčila lahko upravljate na daljavo. To pa še ni vse! Lahko jih programirate z aplikacijo, jih vključite v »scenarije« in jih avtomatizirate. Zaporedje ukazov, ki jih vsakodnevno uporabljate v svojem pametnem domu lahko torej date v urejeno obliko (scenarij) in le-ta se bo izvrševal brez, da vi skrbite zato.

Urnik

Prilagodite si urnik, ki ustreza vašemu bivanju. V kolikor vas ponoči motijo luči z ulice, lahko nastavite aktivacijo senčil ob določenem času in zmanjšate svetlobo v sobi. Če želite, da vas prebudijo sončni žarku, lahko nastavite odpiranje senčil ob točno določenem času.

V vročih poletnih dneh lahko poskrbite za senco na terasi (primer pametna pergola), kjer boste spili jutranjo kavo, še preden vstanete iz postelje.Nasvet naših strokovnjakov

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte tukaj

ZADNJE NOVICE

Oglejte si naše novice in objave. Morda boste našli koristne informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje odločili med našimi izdelki!

Hotel Keight Opatija – Predelne harmonika stene

22 maja, 2024|0 Comments

Odličen projekt - lokacija Hrvaška (Hotel Keight Opatija). Primerno za implementacijo v objekte poslovnega značaja. Gre za predelne harmonika stene. Steklene predelne stene sicer fizično ločijo prostora med seboj, obenem pa omogočajo vizualni stik.  Takšne [...]

Lepe in vesele velikonočne praznike!

29 marca, 2024|0 Comments

Pssst, velikonočni prazniki so pred vrati…upamo, da ste za dobro družbo pripravljeni Naj bodo polni pisanih pirhov in dobrot, trenutki v krogu družine pa razigrani in polni sreče. Lepe praznike vam želi ekipa Simer Plus.